Over mij

Hi there! Mijn naam is Manon de Bruyn en ik ben het gezicht achter Eigen Houtje. 23 jaar geleden ben ik geboren en ik woon al mijn hele leven lang in Made. In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en in september ben ik gestart aan de Master EN. Corona gooide echter roet in het eten, waardoor mijn opleiding tijdelijk is gestaakt. Momenteel ben ik op zoek naar een toffe baan in het onderwijs. Mijn studie vervolg ik na de vakantie eventueel deeltijd of pak ik op een later moment weer op. Eigen Houtje doe ik “erbij” maar is inmiddels een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden! ­čÖé

Mijn eerste product van hout maakte ik in november 2018 voor mijn neefje Sen. Ik was op zoek naar een ├ęcht origineel en persoonlijk cadeau. Na wat speurwerk op internet besloot ik op eigen houtje aan de slag te gaan met houtbrander. Zo ontstond de eerste groeimeter, helemaal in stijl van de babykamer!

Toch wel een beetje trots, postte ik het eindresultaat op Facebook en binnen no-time kreeg ik verzoekjes voor zo’n soortgelijke groeimeter. Dat was niet de insteek, maar wel ontzettend leuk! Van het een kwam het ander..

Inmiddels maak ik van alles; niets is te gek en eigenlijk alles kan op hout. Neem zeker een kijkje op mijn Facebook – en Instagrampagina en op mijn website om een beter beeld te krijgen van mijn werk. Wil je nu ook graag een eigen houtje? Bestel via SHOP of neem contact met mij op.

Liefs,

Manon de Bruyn